Even voorstellen: Lucas Leenders

Net als mijn collega’s ben ik de nodige jaren actief als professional in het hypothekendomein. Na 10 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt, ben ik sinds april 2018 aan boord als partner bij Hypsotech. Het is een mooie next step om mijn kennis en ervaring toe te voegen aan het team.

Mijn ervaring is gebaseerd op veel opdrachten bij diverse partijen in de hypotheekketen, waarbij ik veelal de rollen project manager, business analist en product owner heb vertolkt. Ik zorg voor resultaat, waarbij ik gebruik maak van de kwaliteiten in mijn team of omgeving. Mijn inhoudelijke kennis en ervaring spitst zich toe op het hypothekendomein met in het bijzonder processen en systemen. Daarnaast heb ik ervaring met implementatiemanagement en demand management op uitvoerende partijen vanuit een regieorganisatie.

Op dit moment werk ik bij WestlandUtrecht Bank waar ik als projectmanager de implementatie van de AFM Leidraad Vergoeding voor Vervroegde Aflossing heb ingevoerd en de herstelactie voor klanten. Daarnaast heb ik sinds januari 2018 de rol van product owner voor de squad ICE (Improving Customer Experience). We hebben diverse wijzigingen in het beleid van WestlandUtrecht Bank doorgevoerd ten behoeve van retentie en verbeteringen in de online bediening van klanten en de relatie met het intermediair.

In mijn vrije tijd ben ik drummer in een bigband en word regelmatig opgetrommeld voor gelegenheidsoptredens in het pop- en jazzcircuit. Last but not least beleef ik erg veel plezier als mijn vrouw en ik met ons zoontje van vier op stap gaan en we bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort onveilig maken.

Mijn werkzaamheden bij WestlandUtrecht Bank eindigen binnenkort en ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging. Graag ga ik met je in gesprek om te zien of ik een rol kan spelen in jouw organisatie.

Lucas Leenders, mail: lleenders@hypsotech.nl of tel.: 06 5568 9627.