Proposities en Customer Journey

Datum en tijd

Dinsdag 18 juni 2019 van 09.00 – 17.00 uur

Programma

Speciaal voor product owners en scrum masters in de hypotheekindustrie organiseren we een praktische training van een dag.

Dagdeel 1: Customer journey

De klant en zijn klantreis staan centraal in deze module. We behandelen de klantbediening over diverse assen, zoals execution only, advies en hybride modellen zoals geholpen zelfbediening. Daarnaast geven we een overzicht van en inzicht in gangbare ideeën voor nieuwe productopties, zoals distributie, omni channel, klantbeleving, klantactivatie en self service. Natuurlijk ontbreken de diverse methoden van klanttevredenheidsmetingen niet, waarbij we per methode de voor- en nadelen bespreken.

Dagdeel 2: Proposities en technische ontwikkelingen

We geven een overzicht van en inzicht in gangbare ideeën voor nieuwe productopties zoals vergroenen, vergrijzen en verzilveren, buy-to-let, samengestelde financieringen (hypotheek gecombineerd met consumptief krediet), BKR-financieringen en bouwsparen. Je krijgt een gestuctureerde presentatie van propositie-ontwikkelingen, waarmee je in de eigen organisatie meteen aan de slag kan.

We behandelen diverse technologische innovaties in de hypotheekketen, zoals de blockchain, PSD2, robotica en automatisering, artificial intelligence en de rol van big data. Verder staan we stil bij mogelijke disrupties door nieuwe partijen. In hoeverre wordt en hypotheeklandschap op zijn kop gezet bij toetreders als bijvoorbeeld Google, Apple of Amazon?

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor product owners en scrum masters in de hypotheekindustrie.

Werkvormen

Interactief programma. Aan de hand van casuïstiek en oefeningen uit de dagelijkse praktijk van de hypotheekindustrie ga je actief aan de slag met de materie.

Kosten

De kosten voor deze opleiding van een dag zijn € 795,00, excl. btw. Dit bedrag is inclusief opleidingsmateriaal, koffie, thee en lunch.

Vroegboekkorting: Als je je 2 maanden voor de start van de opleiding inschrijft, krijg je 10% vroegboekkorting.

Vol = vol: Wees er tijdig  bij, want het aantal plaatsen is beperkt

Locatie

Het kantoor van Hypsotech, Wassenaarseweg 32, 2596 CJ  Den Haag.

Inschrijving

Je kunt je aanmelden via onze website: https://www.hypsotech.nl/inschrijfformulier/. Maar natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kun je terecht bij Nony Verschoor:
Mail: nverschoor@hypsotech.nl
Telefoon: 070 345 89 80 of 06 11 38 41 82

Deze training is ook uitermate geschikt als inspiratiesessie met je team. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u interesse? Wij nemen graag met u contact op om onze diensten toe te lichten.