Referenties

“De Masterclass Hypotheekindustrie van Hypsotech is een feest voor iedereen die zich beroepsmatig met hypotheken bezighoudt. De hypotheekprofessional kijkt vanuit zijn dagelijkse praktijk – al dan niet gedwongern – vaak maar vanuit één invalshoek naar de markt. De docenten van Hypsotech hebben echter het vermogen om niet alleen als een helicopter ‘boven die markt te hangen’, maar ook om vanuit alle invalshoeken in te zoomen op de onderliggende dynamiek, de actuele marktontwikkelingen en de marktspelers en hun belangen. Koppel dat aan het enthousiasme van de docenten die bovendien zéér ter zake kundig zijn en de conclusie is dat het méér dan aanbevelenswaardig is om de Masterclass Hypotheekindustrie te volgen.”

Moneyview

“Hypsotech heeft Achmea Bank ondersteund in het proces van outsourcing van hypotheken. Ellen heb ik leren kennen als een teamplayer. Zij is een resultaatgedreven manager met oog voor zowel voor mensen als het proces. Zij weet niet alleen risico’s aan te geven, maar deze ook op te lossen. Zij is als persoon én als professional een zeer waardevolle kracht geweest in dit voor Achmea Bank zo belangrijke verandertraject.”

Hans van der Put
Senior (Programma) Manager, Achmea Bank

“Hypsotech has helped BNP Personal Finance NL to develop and implement a new consumer credit in the Netherlands. Jeroen Dekkers had been extraordinary committed. Jeroen knows and Jeroen does. A lot of marketing elements of this project have been managed personally by Jeroen who shared with us his knowledge of the market. It’s also an out of the box thinker able to accept new challenges and comments. We have now an offer a little bit different compared the competition printed by the Jeroen touch.”

Jérôme Viennot-Bourgin
Head of Business Development, SUN Division at BNP PARIBAS – Personal Finance

“Goede cursus, interactief, waardoor het niet saai is. Heb er veel van geleerd en het enthousiasme van Paul is goed overgeslagen.” “Ik heb een betere beeldvorming en vond het een hele leuke training.”

Over onze opleidingen
Algemeen, Hypsotech

Op zoek naar een Consultant?