Market Update

U bent weer helemaal bijgepraat na de Hypsotech Market Update. We bespreken de actuele stand van zaken in de woning- en hypotheekmarkt en kijken vooruit naar ontwikkelingen op de korte en middellange termijn. We behandelen diverse actuele thema’s. 

Programma

Hysterie op de huizenmarkt

De huizenprijzen zijn hoog. De markt lijkt overspannen. Hebben we te maken met een bubbel of niet? Gaat de rente omhoog? Wat is de invloed van buy-to-let en Airbnb op de huizenprijzen? Is groei op de hypotheekmarkt alleen mogelijk in nichemarkten?

De hypotheekketen

IT, scrum, robotica in de hypotheekindustrie nemen toe. Wat betekent dit voor onze industrie? Wanneer gaat de robot de rol van de adviseur overnemen? Past scrum altijd bij change in de hypotheekketen? Hoe zit het met de klantwaarde?

Funding

Naar verwachting groeit de hypotheekschuld de komende jaren met 200 miljard euro. Hoe dichten we deze funding gap? Het aantal buitenlandse funders op de Nederlandse markt blijft achter. Is Nederland wel aantrekkelijk genoeg voor buitenlandse investeerders? Hoe zit het met harmonisering tussen consumentenkrediet en hypotheken? Is er een rol voor rol voor consumentenkrediet binnen de woningfinanciering?  

Doelgroep

Iedereen die plannen moet maken voor of bijgepraat wil worden over de ontwikkelingen op de woning- en hypotheekmarkt, met name zij die de Masterclass Hypotheekindustrie hebben gevolgd.

Locatie

Het kantoor van Hypsotech, Wassenaarseweg 32, 2596 CJ  Den Haag (vrij parkeren).

Datum en tijd

Donderdag 29 maart 2018 van 14.00 – 17.00 uur. Na afloop is er een borrel.

Kosten

€ 595,00 excl. BTW, inclusief opleidingsmateriaal en borrel na afloop
Vroegboekkorting: Als u zich een maand voor de start van de opleiding inschrijft, krijgt u 10% korting
Vol = vol:  Wees op tijd, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Inlichtingen en inschrijvingen

Voor inlichtingen en inschrijvingen kunt u terecht bij Nony Verschoor:
Mail: nverschoor@hypsotech.nl
Telefoon: 070 345 89 80 of 06 11 38 41 82

Deze sessie is ook uitermate geschikt als kick off met uw team voor het nieuwe jaar. Het programma kan dan worden aangepast.